Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Περιμένοντας τον Βγενόπουλο

Την επόμενη ημέρα περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν...

για το τι θα γίνει. Από Δευτέρα αναμένεται να έχουμε την όποια κίνηση από τον Ανδρέα Βγενόπουλο ο όποιος αναζητά σύμφωνα με σενάρια ομάδα επιχειρηματιών οι οποίοι όλοι μαζί θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Αίνιγμα παραμένει η στάση του Αδαμάντιου Πολέμη ο εφοπλιστής εξετάζει ακόμα και την περίπτωση να αναλάβει εκείνος τον Παναθηναϊκό και να τον οδηγήσει και πάλι στην κορυφή. Σε αυτό ξέρει ότι θα έχει και τον κόσμο στον πλευρό του καθώς ήταν ο μόνος που τον τελευταίο καιρό δεν εγκατέλειψε την ομάδα. Τις τελευταίες 24ώρες ακούστηκε ότι ενδιαφέρεται για την πράσινη ΠΑΕ και η οικογένεια Αλαφούζου κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου τώρα μπορεί να δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται είναι σίγουρο όμως ότι εάν χρειαστεί να βοηθήσει θα το κάνει όπως άλλωστε και στο παρελθόν οπότε χρειάστηκε,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.