Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Κάποιοι τσιγγάνοι έχουν ξεφύγει τελείως...


Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε τη νύχτα, στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν δέχθηκε επίθεση με πέτρες από τσιγγάνους την ώρα που μαζί με άλλους τρεις συναδέλφους του, της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν....
 κοντά σε καταυλισμό Ρομά για να ερευνήσουν απόπειρα κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος, έπειτα από καταγγελία. Ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ με τον καταυλισμό των τσιγγάνων στα Δύο Αοράκια ξετυλίχθηκε χθες το βράδυ, όταν αστυνομκοί έσπευσαν στην περιοχή, έχοντας δεχτεί νέα καταγγελία για απόπειρα κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

Η τετραμελής ομάδας της δίκυκλης αστυνόμευσης, όμως, δεν κατάφερε να φτάσει καλά-καλά στον καταυλισμό, καθώς φθάνοντας στη γέφυρα της Εθνικής Οδού Σενετάκη, κοντά στον καταυλισμό, άρχισε ... ο πετροπόλεμος!

Περίπου 30 τσιγγάνοι που όντας υποψιασμένοι, αντιλήφθηκαν την αστυνομική παρουσία, "άνοιξαν" πυρ εναντίον των αστυνομικών. Η επιχείρηση "πετροπόλεμος" εξελίχθηκε στοχευμένα, προκειμένου να προστατευθούν δύο άτομα, που εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούσαν παράνομη σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι πέτρες βρήκαν τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, ενώ προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

Και πριν από μερικές μέρες, κάποιοι άλλοι τσιγγάνοι επιτέθηκαν με το αγροτικό τους φορτηγάκι εναντίον άλλων αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην Ηλεία με σκοπό να τους χτυπήσουν - ακόμη και να τους σκοτώσουν. Η μπάλα χάνεται και μερικοί μόλις κακοί τσιγγάνοι, ετοιμάζονται πάλι να πάρουν στο λαιμό τους όλες τους τις φυλές...

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι τσιγκάνοι, ούτε Ρομά. Οι τσιγκάνοι/Ρομά προέρχονται από τη Ρουμανία. Οι "εδώ" λέγονται ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ. Δεν έχουν καμμία σχέση με τους γνήσιους τσιγκάνους ή με τους Ινδούς (όπως θέλουν να λένε στη Wikipedia). Προέρχονται από διασταύρωση Αιγυπτίων και Τούρκων. Ούτε φόρους πληρώνουν, ούτε η Αστυνομία τους αγγίζει, καταλαμβάνουν ότι ακίνητο γουστάρουν. Από αυτούς "ξεσηκώσαν" οι ταρίφες τη στρατηγική όταν θίγεται ένας της "φυλής" τους, να σπεύδουν όλοι κοντά για μπούγιο προσπαθώντας να επιβάλλουν τη γνώμη τους δια όχλου. Η ηθική τους περιορίζεται μόνο στα μέλη της φυλής τους. Η απάτη, η κλοπή, ο φόνος αλλοφύλου και η διακίνηση ναρκωτικών δεν είναι κολάσιμες πράξεις γι' αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.