Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Άρχισαν τα όργανα στη Θεσσαλονίκη

Δυστυχώς αυτό που φοβόμασταν όλοι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη.Μολότωφ,δακρυγόνα, πετροπόλεμος και οδοφράγματα σε πολλούς από τους δρόμους που οδηγούν στη ΔΕΘ.Η αρχή έγινε...


λίγο νωρίτερα με τους ταξιτζήδες που έχουν πάει στη Θεσσαλονίκη.Προσπάθησαν να φτάσουν στο Βελίδειο και να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιόΞεκίνησε ο πετροπόλεμος και έπεσαν τα πρώτα χημικά.Ακολούθησαν οι οπαδοί του Ηρακλή με τους οποίους η αστυνομία ήρθε σε σύγκρουση,όταν άρχισαν να εξφενδονίζονται πέτρες και βεγγαλικά.Μέσα από τους οπαδούς ξεπετάχτηκαν και κουκουλοφόροι και έπεσαν οι πρώτες μοότωφ.Στήθηκαν τα πρώτα οδοφράγματα και οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών.Την ίδια ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι πορείες της ΓΣΕΕ της ΑΔΕΔΥ και των άλλων κοινωνικών ομάδων.Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δείχνουν να έχουν ηρεμήσει.Μέχρι τώρα έχουν γίνει 94 προσαγωγές και 2 συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.