Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Διευκρινήσεις Λυμπερόπουλου για τις απειλές κατά βουλευτών.

Με παραξηγήσατε,δεν τα είπα έτσι,λέει ο Θύμιος Λυμπερόπουλος σε ανακοίνωσή του,σχετική με τις απειλές κατά βουλευτών που φέρεται να εκτόξευσε χθες...


"Για μια ακόμη φορά, ο υπουργός Μεταφορών και τα παπαγαλάκια της αυλής του προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις διαστρεβλώνοντας με τον πιο αισχρό τρόπο τις δηλώσεις μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας εξηγώ.


Κατά την διάρκεια της ομιλίας μου στην χθεσινή διαδήλωση των ιδιοκτητών ταξί στο Σύνταγμα ανέφερα ότι έχουμε ως κλάδος εμπιστοσύνη στην κρίση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που εκλέγονται από τη βάση και όχι επειδή είναι φίλοι του πρωθυπουργού, αλλά εάν τελικά υποκύψουν σε κομματική πειθαρχία που υποδείξει ο πρωθυπουργός τότε θα πρέπει να τους στοχοποιήσουμε πολιτικά. Αν εκείνοι μας γυρίσουν την πλάτη το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς στις επόμενες εκλογές.

Αυτές λοιπόν οι δηλώσεις ερμηνεύτηκαν από τον Ραγκούση και τα παπαγαλάκια της αυλής του ως απειλές της ζωής των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Τα συμπεράσματα δικά σας…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.