Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτα προσβλητική πρόταση από Γερμανό Αξιωματούχο

Γερμανός Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για την ενέργεια, ο Γκίντερ Έτινγκερ δήλωσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild ότι πρέπει να αναρτώνται μεσίστιες οι σημαίες των υπερχρεωμένων ευρωπαϊκών χωρών μπροστά...


από τα κτίρια της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Υπάρχει επίσης η πρόταση οι σημαίες των "κακών μαθητών" στον τομέα του χρέους να είναι μεσίστιες μπροστά από τα κτίρια της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αυτό θα ήταν φυσικά συμβολικό, αλλά θα είχε και αποτρεπτικό αποτέλεσμα, λέει ο ευρωπαίος επίτροπος προτείνοντας επίσης αυτοί οι "κακοί μαθητές" να εγκαταλείψουν την δημοσιονομική τους κυριαρχία εκχωρώντας την στην Ευρωπαϊκή Ενωση. "Θα ήταν πραγματική πρόκληση για κάθε μία από τις κυβερνήσεις αυτές και αυτό θα αποτελούσε τροχοπέδη για όλες τις χώρες που έχουν τάση υπερχρέωσης", λέει. Ο Γκίντερ Ετινγκερ συνιστά επίσης την αποστολή καταρτισμένων Ευρωπαίων αξιωματούχων για να βοηθήσουν την ελληνική κυβέρνηση , στην οποία προσάπτει "αδράνεια". "Ενα πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι κατά τα φαινόμενα περιορισμένης αποτελεσματικότητας...Το καλύτερο θα ήταν καταρτισμένοι αξιωματούχοι άλλων χωρών της ΕΕ να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν συμβουλές και να διαχειρισθούν τις υποθέσεις τις Ελλάδας για μία αρκετά μακρά χρονική περίοδο", λέει.
(σ.σ.planet-greece:επίσης να κατεβάσουμε τα παντελόνια μας για να διαλέξουν κ@@ο ,για να...γ@@@@ουν.) Ρε ούστ!!!

πηγή:sofokleusin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.