Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεχής άνοδος αναγνωσιμότητας του planet-greece

To planet-greece συνεπές στην έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών του, συνεχίζει για τρίτο συνεχόμενο μήνα την ανοδική του πορεία και μάλιστα με ημερίσιο ποσοστό που αγγίζει το 62,83%! Η αλλαγή...




στο lay-out του blog μας ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Ολοένα και περισσότεροι αναγνώστες φαίνεται ότι εμπιστεύονται καθημερινά το planet-greece για την ενημέρωσή τους.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Google, μέσω της υπηρεσίας google analytics, το planet-greece τρέχει με ημερίσια άνοδο επισκεψιμότητας της τάξης του 62,83% ενώ τις τελευταίες 30 ημέρες η άνοδος άγγιξε το 15%. Κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι τον Αύγουστο οι περισσότεροι απουσίαζαν για διακοπές κι αντί να μειωθεί η αναγνωσιμότητα του planet-greece, αντιθέτως αυτή σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό, είναι το γεγονός ότι σε σχέση με τον Ιούνιο, έχουμε σημειώσει αύξηση αναγνωσιμότητας άνω του 103%!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.