Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αμερικανοί θέλουν να αγοράσουν τον Παναθηναϊκό - Πρίγκιπας στον ΑΝΤ1: Έρχομαι να πάρω τις μετοχές


Αυτόν τον Παναθηναϊκό, ποιος θα τον πρωτοπάρει; Μετά τον Πρίγκιπα, και το επιχειρηματικό FUND από το Λονδίνο, που εκπροσωπεί επενδυτές από το Κατάρ, ήρθε και πρόταση από Αμερική! Ο Πρίγκιπας, ωστόσο, μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε ότι έρχεται να αγοράσει την ομάδα, ίσως μέχρι το...




τέλος της εβδομάδας!


Το σίριαλ στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, καθώς μετά τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντι και την εταιρεία Arboris Capital, αμερικανικός όμιλος εκδήλωσε ενδιαφέρον για το 54,7% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, υπό την προϋπόθεση πως θα διεξαχθεί οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ.
Ως διαμεσολαβητής λειτουργεί η συμβουλευτική και επενδυτική εταιρεία Axiom Capital με έδρα το Λονδίνο. Στελέχη της και εκπρόσωπος των Αμερικανών θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα για να μιλήσουν με τους νομικούς εκπροσώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημερώθηκε για το τρίτο ενδιαφέρον και η πλευρά του τονίζει πως ο πρώτος που θα εμφανιστεί και καταθέσει την εγγυητική των χρημάτων που θα μπουν στην ομάδα θα αποκτήσει τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, η πλευρά του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ υποστηρίζει πως την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει στη χώρα μας ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής, ενώ ο Βλάσης Τσάκας βρίσκεται στη Τζέντα και η εφημερίδα «Πράσινη» δημοσίευσε κοινή φωτογραφία του με τον πρίγκιπα.

"Έχω ξεκάθαρο πλάνο για τον Παναθηναϊκό αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα στους φιλάθλους εάν πρώτα  δεν υπογράψε τα συμβόλαια", δήλωσε ο ίδιος ο Πρίγκιπας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. "Θα έρθω σύντομα στην Αθήνα και θα ενημερώσω αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους", συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.