Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Εφ όπλου οι ταξιτζήδες. Αύριο για δουλειά και ΤΕΛΟΣ!


Ο Ραγκούσης, ίσως ο πιο ΜΠΟΥΦΟΣ υπουργός που πέρασε ποτέ από το Μεταφορών, προσπαθώντας να μιλήσει για κίτρινη αντιπολίτευση, το έπιασε από την κίτρινη δημοσιογραφία, το πήγε στην ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ και το κατέληξε στην κίτρινη αντιπολίτευση. όσα εκστόμισε όμως περί "κίτρινης φυλής", εκλήφθηκαν ως casus beli και άντε τώρα να δούμε πως θα το "σώσει" ο μπούφος! Οι ταξιτζήδες είναι εντελώς...

εξαγριωμένοι κι αν προλάβαιναν θα ξεικνούσαν άμεσα τις κινητοποιήσεις τους αλλά έχε χάρι που ο Ραγκούσης τα είπε όλα απογευματάκι και δεν προλάβαιναν για αύριο... Έτσι, ξεκινούν με μια 24ωρη την Παρασκευή, συγκέντρωση και πορεία στην Βουλή την ίδια μέρα και προειδοποιούν ότι από δευτέρα έρχεται 3ήμερη ή 4ήμερη απεργία με συνεχείς εκδηλώσεις διαμαρτυρίας! και τι σημαίνει αυτό; κλειστά λιμάνια - ενδεχομένως, κλειστά αεροδρόμια ίσως... Πάντως ο μπούφος από την πάρο, άνοιξε το κουτί της πανδώρας και πλέον ή θα τον πάρει και θα τον σηκώσει ή θα δούμε ιστορικές σκηνές να εκτυλίσσονται στην άμοιρη την πατρίδα μας... Ο Θεός να βάλει το χέρι του (έχουμε σταματήσει να ελπίζουμε ότι κάποιος θα βρισκόταν να έστελνε τον μπούφο πίσω στο νησί... Μόνο ο Θεός πια...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.