Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑΝΝΑΚΑ:Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής ζήτησε η Σοφία Γαννακά μέσω του Real fm. «Είναι πιο υπαρκτές και επίκαιρες από ποτέ οι διαπιστώσεις ότι...


 ο Πρωθυπουργός πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες για να προχωρήσει η χώρα με ένα διασωστικό σχήμα διακυβέρνησης» τόνισε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.


«Πράγματι η συμφωνία των Βρυξελλών είναι σωτήρια, αλλά η παρούσα κυβέρνηση έχει τα εχέγγυα μιας ισχυρής και δυναμικής διακυβέρνησης;» διερωτήθηκε η κ.Γιαννακά τονίζοντας ότι «αποδείξαμε τα τελευταία δύο χρόνια ότι δε διαθέτουμε ούτε τις εσωτερικές δυνάμεις πειθαρχίας ούτε την απαιτούμενη συνέπεια, και από Υπουργούς και από την κοινοβουλευτική ομάδα, να οδηγήσουμε τη χώρα σε μια παραγωγική ανασυγκρότηση».


Παράλληλα, δήλωσε ότι «πρέπει να ξεπεράσουμε τις ψευδαισθήσεις ότι είμαστε σε αυτή τη φάση ισχυροί και να συζητήσουμε ένα διασωστικό σχήμα διακυβέρνησης. Αυτή είναι η μόνη λύση» σημείωσε και κάλεσε το Γιώργο Παπανδρέου να επαναφέρει το ζήτημα της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, έστω και στο παρά πέντε, με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. «Μπορεί η παρούσα κυβέρνηση να τα καταφέρει; Έχει τη θέληση, την ικανότητα και την κοινωνική αποδοχή να υλοποιήσει την πολιτική της δημοσιονομικής προσαρμογής; Η απάντηση ανήκει στον Πρωθυπουργό» επεσήμανε η Σοφία Γιαννακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.