Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Νέα κόντρα Μαρινάκη με Αλαφούζο για Ολυμπιακό και ΣΚΑΪ


Φορτίζεται ακόμα περισσότερο το κλίμα στις σχέσεις του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με τον κ. Γιάννη Αλαφούζο. Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να απαίτησε να του δοθούν...



παραπάνω οικονομικά στοχεία από αυτά τα οποία έχει στην διάθεση του. Μάλιστα επεσήμανε ότι δεν έχει επαρκη ενημέρωση αν και μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο κ. Μαρινάκης με αφορμή την στάση του ραδιοφωνικου και τηλεοπτικού ΣΚΑΙ απέναντι στον Ολυμπιακό είπε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί εκβιασμούς της ομάδας. Αφορμή στάθηκε ο τρόπος με τον οποίο προβάλλονται θέματα του Ολυμπιακού από την αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαίδης. Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ιδιαίτερα οξύς και κατηγόρησε τους μεγαλομετόχους του ΣΚΑΙ ότι εμφανίζονται ως «Φιλιπινέζες του Λαυρεντιάδη». Και αρνήθηκε να υπερψηφίσει τις νέες χρηματοδοτήσεις του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο διατηρεί μειοψηφικό ποσοστό.

πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.