Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Άρχισε ο πόλεμος

Κατάληψη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου ξεκίνησαν, χθες βράδυ, εργαζόμενοι του Δήμου με απόφαση και των τριών σωματείων μετά τις δηλώσεις Καστανίδη...
για μη πληρωμή όσων κάνουν καταλήψεις.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο χώρο του αμαξοστασίου και, όπως δηλώνουν, δεν σκοπεύουν να αποχωρήσουν...

Οχήματα για αποκομιδή απορριμμάτων "βγαίνουν" από το αμαξοστάσιο μόνο με προορισμό σχολεία και νοσοκομεία, ενώ πλήθος εργαζομένων στο δήμο Ηρακλείου παραμένουν συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Σταματάει η αποκομιδή των απορριμμάτων και στο δήμο Μαλεβιζίου Υπό κατάληψη βρίσκεται σήμερα και το δημαρχείο Μαλεβιζίου, στην πλ. Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο μισθολογικό τους καθεστώς, συμμετέχουν στις πανελλήνιες κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ και προτίθενται να συνεχίσουν την κατάληψη μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

 cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.