Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ο Σαμαράς στην Αλβανία (άρχισε η προκλογική περίοδος;)


Τον πρόεδρο της «Ομόνοιας», Βασίλη Μπολάνο και τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ, Βαγγέλη Ντούλε, συνάντησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις στις ελληνο-αλβανικές σχέσεις,....


που αφορούν στην πορεία της ελληνικής εθνικής μειονότητας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τους εκπροσώπους της μειονότητας να λαμβάνουν τις αποφάσεις τους με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, υπογραμμίζοντας ότι η κάθε ενέργεια πρέπει να ζυγίζεται με απόλυτη προσοχή.

Επισήμανε ακόμη ότι η πορεία της Αλβανίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση περνάει μέσα από τον απόλυτο σεβασμό όλων των δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας, η οποία, όπως είπε, αποτελεί την καλύτερη «γέφυρα» φιλίας μεταξύ των δύο λαών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.