Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Νέα σύλληψη επιχειρηματία - χειροπέδες για τον Mr Bodyline

Η μια μετά την άλλη έρχονται οι συλλήψεις επιχειρηματιών που έχουν οφείλες στο ελληνικό δημόσιο αυτή την φορά συνελήφθει για οφειλές ο ιδιοκτήτης των,Bodyline, Λέων...
Λεβής.

Η επιχείρηση του Λέων Λεβή οφείλει 600.000 ευρώ. Ο συλληφθείς διαθέτει καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν που ακολουθήθηκε με τον Γ. Πετζετάκι. Αυτόφωρο, ποινική δίωξη και προθεσμία εάν και εφόσον την ζητήσει.

43 ολόκληρα χρόνια ιστορίας μετράει η πασίγνωστη εταιρεία αδυνατίσματος, που όμως τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπιζε τεράστια οικονομικά προβλήματα. Αρκετά ήταν τα υποκαταστήματα της εταιρείας που έκλεισαν ενώ δεν είναι και λίγα εκείνα που αντιμετωπίζουν το φάσμα του λουκέτου.

Ο Λέων και η Έστερ Λεβή, ιδιοκτήτες και ιδρυτές της αλυσίδας, είναι Ελληνο-εβραίοι. Το πρώτο παράρτημα των ισντιτούτων αδυνατίσματος Bodyline άνοιξαν το 1968. Hταν η εποχή που το πρότυπο της «γεμάτης» καλλονής παραχωρούσε το σκήπτρο στην Tουίγκι. Tα αδύνατα αλλά γυμνασμένα μοντέλα ήταν πια «in», ενώ η επιστήμη τόνιζε τη σχέση υγείας και λεπτής σιλουέτας.

 H άνθηση του κλάδου την περίοδο 1995-2000 έφερε την εταιρεία δυναμικά στο προσκήνιο. ήταν και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να είναι η κορυφαία εταιρεία αδυνατίσματος.

O όμιλος έχοντας ολοκληρώσει έναν κύκλο επέκτασης με νέα καταστήματα, βρισκόταν μέχρι το 2009 στη φάση της ποιοτικής αναδόμησης. Ο όμιλος διέθετε  20 studios στην Eλλάδα από την Ξάνθη μέχρι τα Xανιά και 3 στην Kύπρο. Απασχολούσε σε μόνιμη βάση 1.700 άτομα τα οποία τις περιόδους αιχμής ξεπερνούσαν τα 2.000. Ενώ οι πελάτες έφταναν ακόμη και τους 150.000!

Όμως η οικονομική κρίση, έπληξε και τον κλάδο της ομορφιάς, με αποτέλεσμα, ο Λέων Λεβής να μην μπορεί να αποπληρώσει ούτε τον διακανονισμό που είχε κάνει πριν από πολύ καιρό με το ελληνικό δημόσιο, για τα χρήματα που όφειλε.

Η σύλληψή του έγινε το πρωί, κοντά στο σπίτι του, στην Φιλοθέη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.