Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κινητοποίηση της αστυνομίας για εκρηκτικό μηχανισμό


Συναγερμός έχει σημάνει αυτή τη στιγμή στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε το κέντρο της Αμέσου Δράσεως περί ύπαρξης...




ύποπτου αντικειμένου στην οδό Αγίου Νικολάου, στου Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ο πολίτης που τηλεφώνησε ανέφερε πως εντόπισε ένα μπουκάλι με μασούρια δυναμίτη, σαν τις εκρηκτικές μολότοφ που χρησιμοποιούν τον τελευταίο καιρό αντιεξουσιαστές.

Αρχικά υπήρξε κινητοποίηση στον θάλαμο επειχειρήσεων της ΓΑΔΑ, αφού κοντά στο σημείο βρίσκεται και το σπίτι του, μέχρι πρότινος, κυβερνητικού εκπροσώπου, Ηλία Μόσιαλου. Ωστόσο, διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece αναφέρουν ότι το μπουκάλι με τα εύφλεκτα και εκρηκτικά υλικά, προφανώς επειδή βρέθηκε κοντά στο γήπεδο, εικάζεται ότι έχει σχέση με "καβάτζα" χούλιγκαν, συνδέσμου που βρίσκεται στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.