Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Εξαίρεση από την εφεδρεία για τα ΜΜΜ θα ζητήσει ο Βορίδης

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνάντηση των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με τον υπουργό υποδομών μεταφορών και δικτύων Μάκη Βορίδη.Ο υπουργός τους είπε ότι...


 κατανοεί τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν με την εφεδρεία σε όλα τα ΜΜΜ και γι αυτό το λόγο μετά τις 18:00 θα έχει συνάντηση με τον Βενιζέλο στην οποία θα ζητήσει εξαίρεση των εργαζομένων στα ΜΜΜ από το μέτρο της εφεδρείας.

Οι εργαζόμενοι θα συνεδριάσουν και η πρότασή τους είναι –αν το απόγευμα δεν υπάρξει κάποια λύση κατά τη συνάντηση Βενιζέλου- Βορίδη να προχωρήσουν σε 24ωρες απεργίες την Πέμπτη και Παρασκευή ή στις 29, 30, 1 και 2 του Δεκέμβρη.

Σε λίγο ο υπουργός Μάκης Βορίδης θα συναντηθεί με τον τομεάρχη της ΝΔ για θέματα Μεταφορών Μ.Παπαδόπουλο , όπου ενδέχεται να «ανοιχτεί» και το θέμα των ταξί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.