Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Κοιμήθηκα με "πρωθυπουργό" Παπαδήμο και Ξύπνησα με Σκουρή ή Βενιζέλο

Πριν κοιμηθώ χθες βράδυ φρόντισα να ενημερωθώ.Περίμενα να δώ τα τελευταία δελτία ειδήσεων.Κοιμήθηκα λοιπόν με... "πρωθυπουργό" Παπαδήμο,όλα είχαν τελειώσει, έλεγαν.Ο ΣΚΑΙ δε, μόνο που δεν όρκισε, από χθες το μεσημέρι που σας το μεταδώσαμε και εμείς.Το πρωί όμως ξύπνησα ...άσχετος.Άνοιξα την τηλεόραση και το όνομα του Παπαδήμου δεν έπαιζε πουθενά.Οι νέοι υποψήφιοι πρωθυπουργοί τώρα...


είναι άλλοι.Ε.Βενιζέλος ή Βασίλης Σκουρής (πρόεδρος του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών κοινοτήτων).
Ο κ.Παπαδήμος ήταν "πολύ" άνθρωπος των τραπεζιτών και δεν τον ήθελαν οι Ευρωπαίοι.
Τον κ.Διαμαντούρο δεν τον ήθελε ο Α.Σαμαράς.
Ο κ.Ρουμελιώτης μάλλον ήρθε στην Ελλάδα για δουλειές του ΔΝΤ και όχι ως υποψήφιος πρωθυπουργός (ευτυχώς δηλαδή),οι κ.Πετσάλνικος και Κακλαμάνης ακούγεται πως έγιναν διερευνητικές κινήσεις αλλά οι ίδιοι αρνήθηκαν.
Πλάκα έχει το πράγμα.Τελικά καταλήξαμε στους Βενιζέλο και Σκουρή.
Τι γίνεται από εδώ και πέρα;Το μεσημέρι ο Παπανδρέου πάει στον Πρόεδρο για να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις. Θα ενεργοποιηθούν οι παραιτήσεις του υπουργικού Συμβουλίου οι οποίες έχουν δοθεί από χθες το μεσημέρι και στη συνέχεια θα συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να τηρηθούν οι συνταγματικές επιταγές.
Αφού ο κ. Παπούλιας διαπιστώσει ότι ο προτεινόμενος ως πρωθυπουργός μπορεί να έχει τη δεδηλωμένη της Βουλής θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Η ορκωμοσία θα γίνει την Πέμπτη και μετά θα ακολουθήσουν οι προγραμματικές δηλώσεις για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.