Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ούτε ο Καρατζαφέρης υπογράφει εάν δεν...

Δεν μπορώ να "αδειάσω" έναν παρτενέρ μου στην κυβέρνηση. Eάν ο Σαμαράς δεν υπογράψει, δεν θα υπογράψω ούτε εγώ. Με αυτήν τη δήλωση, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,89 περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση των γραπτών εγγυήσεων. Ο κ. Καρατζαφέρης την προηγούμενη βδομάδα...


είχε δηλώσει από το βήμα της βουλής πως δεν υπογράφει τις εγγυήσεις όμως μετά τις πιέσεις από το εξωτερικό ρίχνει το μπαλάκι στον Σαμαρά για να πάρει την απόφαση. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μάλιστα διευκρίνισε ότι θα δώσει τη δική του απάντηση στους εταίρους μέσω του άρθρου που θα δημοσιεύσει το Σάββατο η εφημερίδα του κόμματός του (Α1) επειδή δεν θέλει να στείλει επιστολή. Εγώ από πλευράς χαρακτήρα δεν μπορώ να υπογράψω ένα χαρτί.
Ως εναλλακτική λύση, πρότεινε να σταλεί στους εταίρους το τμήμα εκείνο των πρακτικών της Προεδρίας της Δημοκρατίας, όπου οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί δεσμεύθηκαν να στηρίξουν τη μεταβατική κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, συμφωνώντας στην εφαρμογή των αποφάσεων Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.