Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Θα ψάχνουν υποψηφίους βουλευτές και δεν θα... βρίσκουν

Για πρώτη φορά από... ιδρύσεως του το ΠΑΣΟΚ, στις επόμενες εθνικές εκλογές, θα ψάχνει υποψήφιους βουλευτές στην Αχαΐα και δεν θα βρίσκει... Με τα σημερινά δεδομένα ο αριθμός των ενδιαφερομένων να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο Αχαΐας είναι όχι απλώς μικρός αλλά... ανύπαρκτος.

Εκεί που άλλοτε οι διαγκωνισμοί και οι ίντριγκες για μια θέση στον συνδυασμό έδιναν και έπαιρναν, σήμερα επικρατεί... ανυδρία, ως αποτέλεσμα της δεινής θέσης στην οποία έχει περιέλθει το – ακόμα – κυβερνών κόμμα.

Έτσι, με εξαίρεση τους τέσσερις εν ενεργεία βουλευτές (Κώστας Σπηλιόπουλος, Θανάσης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Μαρία Κυριακοπούλου) και μαζί την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα, επίσημο ενδιαφέρον δεν έχει καταγραφεί από κανένα άλλο στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ, παρ’ ότι από την περασμένη εβδομάδα είναι πλέον οριστικό ότι οι εκλογές δεν θ’ αργήσουν πέραν του Φλεβάρη.

Στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ με τα οποία συνομίλησε το thebest.gr σήμερα το απόγευμα ανέφεραν ότι «είναι νωρίς να έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις υποψηφίων», ωστόσο, όπως πρόσθεσε, υπάρχει ήδη προκαταρκτικό ενδιαφέρον από κάποιες πλευρές, χωρίς το ενδιαφέρον αυτό να έχει επισημοποιηθεί.

thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.