Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Μαραθώνα σε λίγο

Λόγω της Λαμπαδηδρομίας που θα διεξαχθεί, το Σάββατο,εν όψη του 29ου κλασσικού Μαραθωνίου, από τις 10.00΄ έως 11.30΄θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παρακάτω οδό και λεωφόρο του Δήμου Μαραθώνα:


Λεωφ. Μαραθώνος , στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της Αφετηρίας της Κλασσικής Διαδρομής.

Οδός Μαραθωνοδρόμων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί των οχημάτων, που κατευθύνονται προς την πόλη του Μαραθώνα και το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, θα κατευθύνονται προς αυτά μέσω των οδών Φειδιππίδου – Αγίου Παντελεήμονος – Δημοκρατίας – Λεωφ. Κάτω Σουλίου.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία στους παραπάνω δρόμους και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.