Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΡΚΕΛ:"Η ωραία φιλία μεταξύ των δύο λαών θα βαθύνει".Τι λες τώρα,να ανησυχούμε;

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ διαβεβαίωσε σήμερα τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμο ότι η Γερμανία "θα υποστηρίξει" την Ελλάδα στις προσπάθειές της για έξοδο από την κρίση...

"Χαίρομαι για τη συνεργασία μας και σας διαβεβαιώ ότι η Γερμανία θα σας υποστηρίξει, όπως και τον Ελληνικό λαό, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να αντιμετωπίσετε τις κοινές προκλήσεις της Ευρώπης και της ευρωζώνης", αναφέρει η κ. Μέρκελ στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά της προς τον κ. Παπαδήμο, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική καγκελαρία.

Η κ. Μέρκελ αναφέρθηκε επίσης "στην ωραία και βαθιά φιλία μεταξύ των δύο λαών", η οποία ελπίζει ότι "θα ενισχυθεί και θα βαθύνει" ακόμη περισσότερο.

"Πάνω σας έχουμε στηρίξει μεγάλες ελπίδες και μεγάλες προσδοκίες. Η κυβέρνησή σας πρέπει επίσης να προχωρήσει και να εφαρμόσει τις απαραίτητες και αποφασιστικές μεταρρυθμίσεις για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση", επεσήμανε η κ. Μέρκελ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος ευχήθηκε "καλή επιτυχία" στον κ. Παπαδήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.