Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ολοκληρώνεται ο άξονας Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Προμαχώνας

H «Εγνατία Οδός Α.Ε.» προκήρυξε την δημοπράτηση του έργου «Κάθετος Άξονας 60 Εγνατίας Οδού Δερβένι - Σέρρες - Προμαχώνα: Εργασίες ολοκλήρωσης τμημάτων Α/Κ Λαγκαδά - Α/Κ Λαχανά και Στρυμονικό - Α/Κ Χριστού », συνολικού προϋπολογισμού 120εκ. ευρώ (με ΦΠΑ). Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2011...

Στο αντικείμενο της εργολαβίας περιλαμβάνεται η ολοκλήρωση της κατασκευής του Kάθετου Άξονα «Θεσσαλονίκη (Δερβένι) – Σέρρες – Προμαχώνας» που αποτελεί μέρος του Πανευρωπαϊκού Άξονα IV. Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται το τμήμα «Στρυμονικό – Α/Κ Χριστού», μήκους 22 χλμ., συμπεριλαμβανομένης και της κατασκευής των Ανισόπεδων Κόμβων Στρυμονικού, Λευκώνα, Προβατά και Χριστού.

Στην εργολαβία περιλαμβάνονται και εργασίες βελτίωσης της λειτουργικότητας του Κάθετου Άξονα στο τμήμα Α/Κ Λαγκαδά – Α/Κ Λαχανά καθώς επίσης και η κατασκευή τεσσάρων Χώρων Στάθμευσης και Αναψυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.