Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Δύο συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σε κλοιό διαδηλωτών θα βρεθεί το κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 38 χρόνια από τις 17 Νοέμβρη του 1973....
Στον εορτασμό καλεί ο «Σύλλογος Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών (περιόδου 1967-1974)». Η αντιιμπεριαλιστική πορεία θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ., από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ και θα ολοκληρωθεί στο αμερικάνικο προξενείο.

Κάλεσμα στους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην συγκέντρωση και πορεία που πραγματοποιείται στις 17.00 στο ΑΠΘ, απευθύνουν οι συνδικαλιστικοί φορείς.

Στη σχετική ανακοίνωση του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Θεσσαλονίκης επισημαίνονται οι σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι εργαζόμενοι και η νεολαία και τονίζεται ότι «το αίτημα για ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ».

Επίσης, με ανακοίνωση της η γραμματεία Θεσσαλονίκης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) προωθεί μεταξύ άλλων, συνθήματα όπως την «έξοδο από την Ε.Ε.» και «μονομερή διαγραφή του χρέους».



Συγκέντρωση στην πλατεία Συντριβανίου θα πραγματοποιήσουν στις 6 το απόγευμα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.