Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Τα βρίσκουν με Παπαδήμο, "σβήνουν" τον Φεβρουάριο από το καλεντάρι για εκλογές


Αναζωπυρώνονται οι πληροφορίες για την ανάληψη του αξιώματος του πρωθυπουργού από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ Λουκά Παπαδήμο, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτήν την ώρα συναντάται με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.Ο Αντώνης Σαμαράς, εμφανίζεται διατεθιμένος να...




προχωρήσει σε σημαντική υπαναχώρηση μεταθέτοντας τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών πέραν της 19ης Φεβρουαρίου, ενώ παράλληλα φέρεται να συμφωνεί να μετέχουν στελέχη της στο νέο κυβερνητικό σχήμα, ικανοποιώντας δύο βασικούς όρους που είχε θέσει ως προϋπόθεση για να αναλάβει το αξίωμα του πρωθυπουργού ο Λουκάς Παπαδήμος.
 
Καλά πληροφορημένες πηγές εμφανίζουν τους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά να έχουν συμφωνήσει τις τελευταίες ώρες στο πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού, με την ΝΔ να έχει διαφοροποιήσει τη στάση της, λαμβάνοντας υπόψη την αξίωση του Eurogroup για τη συνυπογραφή δεσμευτικής επιστολής για την εφαρμογή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου από τα δύο μεγάλα κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.