Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ετοιμάζονταν για πόλεμο σε αγώνα χάντμπολ!


Μετέτρεψαν την γέφυρα της Πέτρου Ράλλη σε καβάτζα για... πόλεμο! 11 βόμβες μολότοφ, 2 πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων, 3 ναυτικές φωτοβολίδες, ρόπαλα και καδρόνια...




εντόπισαν αστυνομικοί λίγο πριν από τις 8 το χθες το βράδυ κάτω από τη γέφυρα της Π.Ράλλη, στο ύψος του Κηφισού.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα λάμβανε χώρα προκαθορισμένο ραντεβού οργανωμένων χούλιγκαν ίσως με αιματηρή κατάληξη, κάτι που με την έντονη παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ και της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να αποτρέψουν γενικευμένη σύγκρουση οπαδών με άγνωστα αποτελέσματα.

Στις 8.00 χθες βράδυ ξεκινούσε στο Κλειστό Γυμναστήριο ΠΛΑΤΩΝ, στη Νίκαια, ο αγώνας χάντμπολ μεταξύ του Άρη Νίκαιας και της ΑΕΚ και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ομάδα οπαδών είχε μαζί της τα "πυρομαχικά" προκειμένου να προκαλέσει επεισόδια, αλλά όταν είδαν ότι η περιοχή ήταν γεμάτη με αστυνομικούς αποφάσισαν να τα "ξεφορτωθούν" για να γλιτώσουν τον έλεγχο.

Από την αστυνομία εκτιμάται ότι στόχος ήταν οι οπαδοί της ΑΕΚ και επιτιθέμενοι θα ήταν χούλιγκαν του Παναθηναϊκού, ως αντίποινα για τα επεισόδια στον αγώνα βόλεϋ γυναικών, πριν 10 ημέρες, στο Μαρκόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.