Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πολύ κακό για το τίποτα;

Δικαιολογημένα οι Έλληνες σήμερα νοιώθουμε λίγο πιο αισιόδοξοι.Πιστεύουμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σε αυτό τον τόπο αφού κατάφεραν και συννενοήθηκαν ,έστω 3-4 κόμματα για να συμβάλλουν όλοι, μπας και βγούμε από την κρίση.Όμως , κοιτώντας τη σύνθεση της κυβέρνησης σαν να το ξανασκέφτομαι.Όλα έγιναν δηλαδή...


 για να γίνει υπουργός ο...μπουμπούκος.Για να μην χαρακτηρίσω και την κίνηση που έκανε ο Καρατζαφέρης την τελευταία βραδιά , που σηκώθηκε και έφυγε παρεξηγημένος από το προεδρικό μέγαρο, επειδή...δεν τον "παίζανε" τα άλλα παιδάκια και έπιναν μόνα τους πορτοκαλάδα.Ποιος άνθρωπος που θέλει να λανσάρει το προφίλ του σοβαρού πολιτικού, κάνει τέτοια παιδιαρίσματα απειλώντας να τα τινάξει όλα στον αέρα,ουσιαστικά χωρίς να υπάρχει λόγος.Δηλαδή κατά τον κύριο Καρατζαφέρη έπρεπε να μπουν όλοι ταυτόχρονα στην ίδια αίθουσα.Σκεφτόμενος αυτά τα δύο πράγματα, μάλλον χάνεται ένα μέρος της αρχικής μου αισιοδοξίας.Από την άλλη σκέφτομαι,πως οι πολιτικοί δεν αλλάζουν ποτέ και πως αν είναι να αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα επιτέλους, θα αλλάξει επειδή θα μας ζορίσουν.Θα μου πείτε:"κι άλλο;"Εντάξει ,αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ζορισμένοι και οι Έλληνες στα... ζόρια αποδίδουμε καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.