Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

"Μαϊμού" υπάλληλος της ΔΕΗ ξήλωνε ρολόγια


Στο Παγκράτι, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 42χρονο με την κατηγορία της απάτης και της κλοπής κατ' εξακολούθηση...





Ο 42χρονο το πρωί της Κυριακής προσποιούμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η. μετέβη σε κατάστημα στην περιοχή του Παγκρατίου και με το πρόσχημα ελέγχου των ρολογιών της Δ.Ε.Η., αφαίρεσε τον μετρητή ρεύματος και απέσπασε από τον ιδιοκτήτη το χρηματικό ποσό των -175- ευρώ για τα σχετικά παράβολα.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο δράστης διέπραξε με τον ίδιο τρόπο, τέσσερις επιπλέον εξαπατήσεις πολιτών, στις περιοχές του Παγκρατίου, Κυψέλης και Παλλήνης.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, πλαστογραφία, απάτη, πλαστά-εικονικά φορολογικά στοιχεία και άλλα αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.