Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

PATRA TV: Ένωσαν τις δυνάμεις τους οι απλήρωτοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί

Ένωσαν τις δυνάμεις τους οι απλήρωτοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Patra Tv ώστε να καταφέρουν να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλει η εργοδοσία....
Ο μεγαλομέτοχος του καναλιού Μανώλης Ρογδάκης ισχυρίζεται πως «έχει δώσει εντολή να γίνουν πληρωμές, αλλά μόνο όταν έχει χρήματα το ταμείο του καναλιού» και με τον τρόπο αυτό πετά το μπαλάκι στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Φάνη Στρατόπουλο (με τον οποίον διατηρεί άψογες σχέσεις). Οι δικηγόροι των τεχνικών και δημοσιογράφων αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν από κοινού την υπόθεση, και εκτιμάται πως σύντομα θα υπάρξει αποτέλεσμα. Να υπενθυμίσουμε πως ο σταθμός λειτουργεί με νέο προσωπικό (εκτός από μερικά παλαιά στελέχη) γεγονός που σημαίνει πως έχει στόχο να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.