Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΦΛΩΡΙΔΗΣ:Πιθανή η έξοδος από την Ευρωζώνη το 2012

Πιθανή η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη εντός του 2012, αν αποτύχουμε εκτίμησε μέσω του σταθμού μας ο Γιώργος Φλωρίδης μιλώντας στον Real fm, τονίζοντας ότι η Ευρώπη έκανε ό,τι μπορούσε για να μας κρατήσει εκεί. «Αν η Ευρώπη δει ότι ...


οργανώνουμε καλύτερα την προσπάθειά μας, ότι οι δυνάμεις συντονίζονται καλύτερα, τότε θα μας αντιμετωπίσουν ευνοϊκά. Όσο μας βλέπουν να αποτυγχάνουμε επειδή εμείς δεν μπορούμε να τα κάνουμε αυτά, είναι προφανές ότι η νέα συνθήκη θα προβλέπει αυτόματη έξοδο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι στην κυβέρνηση Παπαδήμου μεταφέρθηκαν οι αδυναμίες των κομμάτων που την απαρτίζουν. «Όταν αθροίζονται σε μια κυβέρνηση οι ανεπάρκειες των κομμάτων, τότε η κυβέρνηση είναι ανεπαρκής», δήλωσε ο πρώην βουλευτής και εκτίμησε ότι η συζήτηση για τον χρόνο των εκλογών είναι ευκαιρία για τους πολιτικούς να αποφύγουν το πραγματικό πρόβλημα της χώρας.

Για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ότι το κόμμα πρέπει να αντιμετωπίσει κατάματα την πραγματικότητα και ότι έχει ανάγκη να εκδημοκρατιστεί καθώς και να δώσει την πρότασή του για την επόμενη 10ετία. «Η συζήτηση για το τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ με όρους πασαρέλας δεν με αφορά» υπογράμμισε ο πρώην βουλευτής. Σχετικά με το ενδεχόμενο διάσπασης του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι «τα κόμματα ή θα μετασχηματιστούν ριζικά, θα γίνουν αγνώριστα, ή θα προκύψουν άλλα πράγματα. Διευθετήσεις κορυφής ή απόπειρες να μαντρωθούν διάφοροι θα αντιμετωπιστούν με αρνητική διάθεση από την κοινωνία», τόνισε. Τέλος, διευκρίνισε ότι η πολιτική κίνηση στην οποία συμμετέχει δεν είναι ούτε θα γίνει κόμμα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.