Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ:Να βγουν όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση

Να βγουν όλα τα κεντρικά πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση, ώστε αυτή...


 να δουλέψει απερίσπαστη, πρότεινε μιλώντας στον Real Fm ο Χάρης Καστανίδης. Υπογράμμισε την ανάγκη να διαμορφωθεί ένα κεντρικό επιτελείο που θα καθοδηγήσει τις διαδικασίες στο κίνημα, ενώ τάχθηκε υπέρ της εκλογής προέδρου από τη βάση. Τόνισε ότι είναι δικαίωμα του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης επεσήμανε την ανάγκη ελάχιστης εθνικής συμφωνίας επιβίωσης, γιατί από τον Ιανουάριο η τρόικα θα επανέλθει με βαριά ατζέντα και, αν επιχειρήσει κάποιος μόνος του να συζητήσει μαζί της, θα συναντήσει τεράστιες δυσκολίες. Σημείωσε ότι για ένα χρονικό διάστημα έγιναν οριζόντιες περικοπές σε εισοδήματα και στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αλλά, όπως είπε, «αυτή η πολιτική ήταν οριακή και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Καμία οικονομική συνταγή δεν θα πετύχει, αν έχουμε κοινωνική έκρηξη», τόνισε ο κ. Καστανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.