Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ρεκόρ στο λιανικό εμπόριο μέσω διαδικτύου

Σημαντική άνοδο σημείωσαν οι πωλήσεις λιανικής στο διαδίκτυο το Δεκέμβριο, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της comScore, που μετρά την "κίνηση" στο internet....Σύμφωνα με το Reuters, οι πωλήσεις μέχρι και την 9η Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ σημείωσαν αύξηση 15%, με τους καταναλωτές να ξοδεύουν συνολικά 5,9 δισ. δολάρια.

Όπως ανακοίνωσε η comScore, την ημέρα που είναι γνωστή ως "Μαύρη Παρασκευή", στις Ηνωμένες Πολιτείες σημειώθηκε ρεκόρ 1,25 δισ. δολαρίων, περίπου 22% υψηλότερο με πέρυσι.

Η αγοραστική περίοδος των εορτών των Χριστουγέννων ξεκινά τη "Μαύρη Παρασκευή", αμέσως μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, και αποτελεί τη σημαντικότερη ημέρα όσον αφορά την πορεία των πωλήσεων των ομίλων λιανικής.

Μεταξύ των πρώτων "νικητών" ήταν η Best Buy, η Macy΄s και η Wal-Mart Stores.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, εξίσου "δυναμικό" θα είναι και το κλείσιμο της εορταστικής περιόδου, με αυτήν την εβδομάδα να έχει παραδοσιακά τη μεγαλύτερη "κίνηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.