Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Θα γέμιζαν με φούντα την μισή Πελοπόνησο



Θα πλημμύριζαν με «φούντα» την Ηλεία, τη Μεσσηνία και την Αρκαδία οι τέσσερις Έλληνες έμποροι ναρκωτικών που έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ....

μετά από μια άριστα συντονισμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε ταυτόχρονα στους τρεις νομούς και οδήγησε στην κατάσχεση 180 κιλών και 950 γραμμαρίων ακατέργαστης ινδικής κάνναβης! Οι δράστες, που είναι ηλικίας 47, 56, 45 και 60 χρόνων, συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιοχές αλλά το «εμπόρευμά» τους που ήταν συσκευασμένο σε 27 σάκους ήταν κρυμμένο μέσα σε μια μάντρα συλλογής παλιών μετάλλων και «σκραπ» στην Τρίπολη, όπου το ανακάλυψε ο ειδικά εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

Στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν 9.490 ευρώ που προέρχονταν από την εμπορία ναρκωτικών, μία ζυγαριά ακριβείας και τέσσερα οχήματα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για την συμμετοχή και άλλων μελών στην εγκληματική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.