Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Το σκεπτικό με το οποίο προφυλακίστηκε ο Εφραίμ

Η ανακρίτρια της υπόθεσης Ειρήνη Καλού, εφέτης ειδική ανακρίτρια, πρότεινε την προφυλάκισή του επειδή προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής και διότι...

 εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητά του ως ηγούμενου Μονής παγκοσμίου εμβέλειας, για τον επηρεασμό πολιτικών προσώπων, υπουργών, υφυπουργών και ανώτερων κρατικών υπαλλήλων. Επίσης επί μακρόν τέλεσε αξιόποινες πράξεις που δεν προσιδιάζουν στο μοναχικό του σχήμα και την πνευματική του αποστολή. Επίσης προκάλεσε ιδιαιτέρως μεγάλη ζημιά σε βάρος της δημόσιας περιουσίας. Για όλους αυτούς τους λόγους είναι πιθανόν να διαπράξει νέα εγκλήματα.Ο μοναχός Εφραίμ από το πρωί βρίσκεται  στην πτέρυγα 6 στο κελί 2, και ζήτησε να είναι μόνος του στο κελί.Το αίτημά του έγινε αποδεκτό.Επίσης  ρώτησε που βρίσκεται η εκκλησία των φυλακών ώστε να εκκλησιάζεται.
Να θυμήσουμε πως κατηγορείται  για ηθική αυτουργία σε απιστία, ψευδείς βεβαιώσεις και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος όλα σε βαθμό κακουργήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.