Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Πόλεμος μεταξύ Μπουτάρη και εργαζόμενων.Τελικά ποιοι κωλοβαράνε ρε παιδιά;

Με το ίδιο νόμισμα πληρώνει το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Ηλίας Μανουσαρίδης για τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε κατά...


 των εργαζομένων στην Καθαριότητα, κατηγορόντας τους ότι «κωλοβαράνε». Με συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr, o Η. Μανουσαρίδης επιστρέφει το χαρακτηρισμό στο δήμαρχο και «στους μεγαλύτερους κηφήνες, στην τάξη του, στους βιομήχανους», όπως λέει χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Soul» αναφέρει μεταξύ άλλων πως «οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα κωλοβαράνε....Με 2.000 άτομα θα έπρεπε να είναι γλειμμένη η Θεσσαλονίκη, αλλά οι μισοί από αυτούς λείπουν διότι έχουν πάρει χαρτί από γιατρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.