Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Σκοτωσε τον πατέρα του επειδή υποστήριζε την αντίπαλη ομάδα

Πέρα από κάθε λογική αυτό που συνέβη στην Αγκόλα, με 17χρονο να πυροβολεί δύο φορές και να σκοτώνει τον πατέρα του μετά από καυγά για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα...


Νοσηρή φύση και όχι κακιά στιγμή. Ο γιος αφού τσακώθηκε με τον άνθρωπο που του έδωσε ζωή, πήγε πήρε όπλο και πυροβόλησε δύο φορές. Οπως αναφέρεται στο associated press, η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να βρει τον ανήλικο δράστη, ενώ ούτε περισσότερες λεπτομέρειες έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το σκηνικό έγινε την Παρασκευή (08/12) με αφορμή ένα παιχνίδι, το clasico ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Σημειώνεται ότι η σύζυγος του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Ματίλδε, κατάγεται από την Αγκόλα στην οποία έχουν έναν επιπλέον λόγο για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο αγώνα.

πηγή:logia-starata.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.