Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Σε ψυχρό κλίμα η συνάντηση Παπανδρέου-Βενιζέλου

Σε αρκετά ψυχρό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που διήρκεσε περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά...

Ο υπουργός Οικονομικών φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εκτιμά ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα πάρει κάποια πρωτοβουλία για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ πριν από τις γιορτές.

Την ίδια στιγμή αναπτύσσεται έντονη φημολογία γύρω από ανακοίνωση που αναμένεται να δώσει σήμερα στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό το περιεχόμενο της με φόντο την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου την Δευτέρα.

Η συνεδρίαση συμφωνήθηκε σε πολύωρη συνάντηση προχτές το απόγευμα του Γιώργου Παπανδρέου με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη και μέχρι τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει ανοίξει τα χαρτιά του, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό.

πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.