Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Φιλόζωοι λιντσάρησαν για δεύτερη φορά Αλβανό που χτύπησε σκυλιά με λοστό και βαριοπούλα [ΒΙΝΤΕΟ]

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες , φιλόζωοι λιντσάρησαν Αλβανό που την περασμένη Πέμπτη το βράδυ , στην περιοχή του Μοσχάτου επιχείρησε να σκοτώσει 2 αδέσποτα ζώα ,χτυπώντας τα με λοστό και βαριοπούλα στο κεφάλι.Νωρίτερα είχε σκοτώσει άλλο ένα άτυχο ζώο χρησιμοποιώντας μαχαίρι.Οι κάτοικοι της περιοχής [ΒΙΝΤΕΟ]...


άκουσαν τα ουρλιαχτά των δύο σκυλιών και επενέβησαν.Τον κυνήγησαν και τον προπηλάκισαν.Η αστυνομία που επενέβη κατάφερε τελευταία στιγμή να τον σώσει από τα χέρια τους.Το Σάββατο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και δέχτηκε επίθεση από τους φιλόζωους για άλλη μια φορά.Πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα.Και σήμερα όμως δεκάδες φιλόζωοι είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια και του επιτέθηκαν ,καθώς και στους συγγενείς του, που τον συνόδευαν.Δείτε το βίντεο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.