Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Κι άλλες περικοπές ΣΟΚ στο ΘΕΜΑ


Κάποιοι ήθελαν το Θέμο Αναστασιάδη νε φιγουράρει στη λίστα επιχειρηματιών που χρωστάει στο δημόσιο. Κι ο καιρός θα δείξει του λόγου το αληθές, μετά τις μειώσεις εν μια νυκτί χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, κατά 10%, των αποδοχών των εργαζομένων, ανεπίσημα κοινοποιήθηκε η βούλησή του για επιπλέον μειώσεις ύψους...




15%! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Η πρώτη μείωση έγινε τον περασμένο Μάιο, όπου οι εργαζόμενοι εντελώς απροειδοποίητα, πηγαίνοντας στο ΑΤΜ την 1η του μήνα να πάρουν τα χρήματά τους είδαν τις αποδοχές τους μειωμένες κατά 10%. Έτσι, νταβατζιλίκι, χωρίς κανείς να τους πει τίποτα.

Και τώρα, που η εφημερίδα βρίσκεται σε περίοδο κερδοφορίας, με τα σαφώς φθηνότερα σε σχέση με τις ταινίες DVD και την προσφορά - που έχει έσοδα - με τα κουπόνια των Carrefour, ο Θεμιστοκλής, επικαλούμενος την οικονομική κρίση θέλει κι άλλες μειώσεις.

Και κάτι αρχίσαμε να θυμόμαστε σιγά - σιγά στο planet-greece για κάτι "μαύρα" εκατ. ευρώ μες σε σακούλα, να... ταξιδεύουν νύχτα μες σε ένα τζιπ! Λέτε να έχουμε καμιά εξέλιξη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.