Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Θαλάσσια ταξί στη Χαλκίδα

Πρώτος είχε ρίξει την ιδέα για λειτουργία θαλάσσιου ταξί στη Χαλκίδα ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Σπανός, πριν από πολλά χρόνια και πολλοί γέλασαν τότε. Να όμως που ξαναέρχεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας....
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας Θοδωρής Γιαννούκος την κατέθεσε ως πρόταση στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Χαλκιδέων και ο περιφερειακός σύμβουλος Σταμάτης Γκάβαληςανέλαβε να την δημοσιοποιήσει με λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο κ. Γκάβαλης τονίζει ότι συμφωνεί με την πρόταση του κ. Γιαννούκου για θαλάσσια συγκοινωνία, η οποία μπορεί να δώσει σημαντική λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης συνδέοντας τις νέες δημοτικές ενότητες (Ανθηδώνα, Ληλάντιο, Αυλίδα) με το Κέντρο του νέου Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.