Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο Λαυρεντιάδης και τα "μπουμπούκια" του [ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ]

Και καλά σε χτυπάνε οι εργαζόμενοι που έχεις απλήρωτους, άντε κι αυτοί που έχουν απολυθεί. Αλλά να γράφει για τον Λευρεντιάδη και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, που είχε πάρει παράταση ζωής στην εφημερίδα Veto, όταν ήταν να κλείσει και τον ενίσχυσε με πολύ ρευστό ο Λαυρεντιάδης, ε αυτό παραπάει! Και μέσα σ' όλα ήρθαν και οι τρεις συλλήψεις των "κολλητών" του επιχειρηματία, που αρκετοί χαρακτηρίζουν ως "νέο Κοσκωτά". Πρόκειται για τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της νέας διοίκησης, οι Κώστας...
Χρηστίδης, Φρανς Σέκουλα και Γ. Κανελλόπουλος συνελήφθησαν και θα δικαστούν σήμερα, Παρασκευή στο αυτόφωρο της Σχολής Ευελπίδων.

Οι "τρεις" συνελήφθησαν μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι 337 εργαζόμενοι της εταιρείας «Γερολυμάτος Cosmetics» στο Κρυονέρι, συμφερόντων Λαυρεντιάδη, για μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Στο μεταξύ, ανήμερα της 24ωρης απεργίας στα ΜΜΕ, την Τετάρτη, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια, όταν η σημερινή διοίκηση αφαίρεσε εμπορεύματα εκατομμυρίων ευρώ από τις αποθήκες της εταιρείας....νύχτα!

Στη συνέχεια με εξώδικο τους οι εργαζόμενοι πληροφορήθηκαν έκπληκτοι ότι καλούνταν να εργάζονται μία φορά την εβδομάδα λόγω καταγγελίας των συμβάσεων ξένων εταιρειών καλλυντικών με την εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.