Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ψήφισμα γενικής συνέλευσης δημοσιογράφων της ΕΡΤ


Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ
 
Σήμερα (σ.σ. χθες) κατα τη Γενικη Συνελευση των δημοσιογραφων της ΕΡΤ ,οι οποίοι συνεχίζουμε να ανησυχούμε  για την αμεση  εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου , την εφεδρεία , την μη ανανεωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου και την επερχόμενη αξιολόγηση, αποφασίσαμε...
 
να συνεχίσουμε την απεργία διαρκείας εως και τα ξημερώματα της Τρίτης. Θα επαναξιολογήσουμε τη στάση μας και την μορφή των κινητοποιήσεων μας για την ερχομενη εβδομάδα, στη Γενικη Συνελευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευη στις 12.00.
Η Συνελευση παραμένει άκαμπτη στη στάση της να μην δοθεί καμία εξαιρεση για pool για κανένα γεγονός, εκτός απο την μετάδοση του Τηλεμαραθώνιου της UNISEF τη Δευτέρα  και την γιορτή του ΠΣΑΤ την ίδια ημέρα το βράδυ.

Οι εκπρόσωποι
Νικος Γριλλακης
Βασιλεια Ζερβου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.