Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Διαβάστε ποιοι δεικδικούν τα κρατικά λαχεία από τον ΟΠΑΠ

Τρεις προσφορές κατατέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, για την απόκτηση της 12ετούς άδειας λειτουργίας και διαχείρισης των κρατικών λαχείων.Ειδικότερα...

 αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα λαχεία κατέθεσαν οι εξής κοινοπραξίες: 1. ΟΠΑΠ - Intralot - Lottomatica και η αμερικανική Scientific Games. 2. Austrian Lotteries. 3. Sisal - Όμιλος Κοπελούζου.
Ο διαγωνισμός, ο οποίος ξεκίνησε την 1ηΝοεμβρίου 2011, αφορά στην παραχώρηση δωδεκαετούς αποκλειστικής άδειας για τη λειτουργία και διαχείριση των Κρατικών Λαχείων, που αποτελούνται από τα Λαχεία Εθνικό, Λαϊκό, Ευρωπαϊκό, Στιγμιαίο Κρατικό (Ξυστό), Στεγαστικό Κρατικό και Πρωτοχρονιάτικο.
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου σταδίου του διαγωνισμού, ο κ. Κώστας Μητρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, δήλωσε:«Τα αποτελέσματα από το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού για τα Κρατικά Λαχεία είναι πολύ ενθαρρυντικά. Παρά το εξαιρετικά αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, εκδήλωσαν ενδιαφέρον εταιρείες διεθνούς φήμης, με αποδεδειγμένη εμπειρία και επιχειρησιακή τεχνογνωσία στο κλάδο των τυχερών παιγνίων. Η ύπαρξη τριών σχημάτων εγγυάται τον ανταγωνισμό στη διαδικασία. Πιστεύουμε ότι όταν οι υποψήφιοι θα υποβάλλουν τις τελικές προσφορές τους, το επίπεδο αβεβαιότητας θα είναι πολύ χαμηλότερο και οι προσφερόμενες τιμές ικανοποιητικές».


πηγή:sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.