Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Θύμα του facebook και ο Mark Zuckrberg

Προσωπικές στιγμές του ιδρυτή του facebook, Mark Zuckrberg, κάνουν τον γύρο του κόσμου, όταν, ένας, ίσως πιο έμπειρος στο ίντερνετ, ξεκλείδωσε ένα από τα παραθυράκια ασφαλείας του....

Θύμα του ίδιου του δημιουργήματος έπεσε ο Mark Zuckerberg, καθώς διέρρευσαν στο Facebook άκρως προσωπικές στιγμές του. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν όταν ένας web expert εκμεταλλεύτηκε "παραθυράκι" ασφαλείας του Facebook, το οποίο πλέον έχει κλείσει.

Στις φωτογραφίες που στο προφίλ του μόνο ελάχιστοι εξουσιοδοτημένοι μπορούν να δουν, ο μπαμπάς του Facebook ποζάρει με μια κότα ανά χείρας, με πιάτα που μαγείρεψε ο ίδιος, φτιάχνει σούσι ή διασκεδάζει με την παρέα του. Χαμογελάει με την αγαπημένη του, Priscilla Chan, στο 7 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι που απέκτησαν πρόσφατα στο Palo Alto.

Το ζευγάρι παίζει με το λευκό κουταβάκι του, μαγειρεύει, αγκαλιάζεται στην κουζίνα και μοιράζει σοκολάτες στα παιδάκια για το Halloween. Μέχρι και με τον Barack Obama έχει φωτογραφία ο 27χρονος δισεκατομμυριούχος.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.