Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Τα νέα γραφεία της Google στο Λονδίνο, εδω χαίρεσαι να δουλευεις

Mέχρι την προηγούμενη εβδομάδα οι 350 υπάλληλοι της εταιρείας δούλευαν στους τρεις ορόφους ενός κτιρίου στη Victoria αλλά τώρα άρχισαν να χρησιμοποιούν έναν ακόμα όροφο, τον L4 όπως το ονομάζουν, ο οποίος μοιάζει με εσωτερικό διαστημόπλοιου.....Ο χώρος διαθέτει γυμναστήριο, καφετέρια με 19 διαφορετικά είδη καφέ και τέσσερα εστιατόρια (συμπεριλαμβανομένων ενός tapas και ενός sushi bar) όπου είναι όλα δωρεάν, χώρο με μουσικά όργανα για όποιον θέλει να κάνει πρόβες ή απλά να ξεσπάσει χτυπώντας τα ντραμς, μπιλιάρδο, παιχνιδοκονσόλες και έναν χώρο με μια γιγάντια τηλεόραση Samsung μεταξύ άλλων.

"Σε αντίθεση με ότι πιστεύουν οι περισσότεροι αυτού του είδους τα γραφεία-τα άνετα και χαλαρά, βοηθούν την παραγωγικότητα" δήλωσε ο Nelson Mattos, ο αντιπρόεδρος τεχνολογίας της Google. Επίσης η Google θεωρεί πολύ σημαντικό το λονδρέζικο παράρτημά της, καθώς εκεί έχει γεννηθεί μεγάλο μέρος του web broswer του Android και πολλά άλλα επιτεύγματά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.