Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Γκάλοπ ALCO-STAR .Μεγαλώνει η διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,καταρέει ο Παπαδήμος

Μακρυά από την αυτοδυναμία η ΝΔ αλλά πάνω καταρέει από 10% η διαφορά με το ΠΑΣΟΚ που πάει όλο και πιο βαθειά.Καταρέει και η κυβέρνηση Παπαδήμου παρά τη στήριξη που έχει από τα ΜΜΕ.Σύμφωνα με το γκάλοπ της ALCO και του STAR η...


απόδοση της κυβέρνησης κρίνεται 64% με αρνητικά ποσοστά.Το θετικό ποσοστό κρίσης για την κυβέρνηση  είναι μόλις 23% από 27% που ήταν.
30% οι θετικές κρίσεις για τον Παπαδήμο από 39% που ήταν στα μέσα Δεκεμβρίου.Η πρόθεση ψήφου καταγράφεται ως εξής:

ΝΔ 21,7%  
ΠΑΣΟΚ 11,1%  
  ΚΚΕ   7,7%    
ΔΗΜΑΡ  8%   
ΣΥΡΙΖΑ 6,1%    
ΛΑΟΣ 5%     
ΔΗΣΥ  1,9%   
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2,1% 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1,2%
ΑΡΜΑ 1,1% 
ΑΠΟΧΗ 16,5%   
ΛΕΥΚΟ 8,2% 
ΑΔΙΕΥΚΡΥΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ  5,4%.

Το ΠΑΣΟΚ έχει το μικρότερο ποσοστό που έχει καταγράψει ποτέ δημοσκόπιση της ALCO.Για πρώτη φορά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγράφει τόσο υψηλό ποσοστό.



Όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων έχουν αρνητικές κρίσεις. -86% ο Παπανδρέου και μόλις στο  +11% οι θετικές απόψεις(αυτή και αν είναι έκπληξη,υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που κρίνουν θετικά το Γ.Παπανδρέου). Οι 7 στους 10 ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ του 2009 έχουν αρνητική άποψη για τον Παπανδρέου.Το πιο υψηλό ποσοστό θετικής κρίσης έχει ο Φ.Κουβέλης με +37% και ακολουθεί ο Σαμαράς με +24%.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.