Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Σε λίγη ώρα στον Αέρα και πάλι το ALTER

Σε λίγη ώρα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER επιστρέφουν και πάλι στον αέρα με νέα ενημέρωση για τις κινητοποιήσεις εργαζομένων.....
Αυτή την φορά θα παρουσιαστεί ρεπορτάζ με τους απεργούς στην Χαλυβουργική το γεγονός έχει προκαλέσει ανησυχία στον Γιώργο Κουρή και τους άλλους εργοδότες καθώς βλέπουν ότι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι κερδίζουν την εκτίμηση του κόσμου.

2 σχόλια:

  1. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο THOYREIOS ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΕΙΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ALTER...!!!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ...

    THOUREIOS είπε...

    Σεβόμενοι τον αγώνα των εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και γνωρίζοντας την σκοπιμότητα που διακρίνει τα «αφεντικά» του σταθμού ,η σχετική ανάρτηση θέλει να «προκαλέσει» τους εργαζόμενους και να τους ξεσηκώσει ώστε να πάρουν τον σταθμό στα χέρια τους για να τον λειτουργήσουν…!!!
    Είναι ένας από του 5 μεγαλύτερους σταθμούς της χώρας και μπορούν σήμερα να περάσουν σοβαρά και αναγκαία μηνύματα στους Έλληνες πολίτες…!!!
    Πως μπορούν οι εργαζόμενοι του ALTER να ανέχονται το μονοπώλιο της ενημέρωσης από τη γνωστά κανάλια και δεν τολμούν να «σπάσουν αυγά»..!!
    Εδώ και τώρα να πάρουν την ενημέρωση στα χέρια τους και να γίνουν το πρώτο κανάλι στη χώρα…!!!
    ΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΤΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ…!!!
    Ο αγώνας είναι κοινός όλων των εργαζομένων της ΧΩΡΑΣ, και η ευκαιρία στον ALTER ΜΟΝΑΔΙΚΗ…!!!
    Όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…!!!

    http://thoureios.blogspot.com/2012/01/alter.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί φίλοι του "thoureios", να σας θυμίσουμε ότι ΔΕΝ δικαιωθήκατε σε κάτι. Το δημοσίευμά σας το πρωτότυπο, όπως και οι χαρακτηρισμοί που προσάψατε στους απλήρωτους εργαζόμενους του ALTER, ήταν εντελώς διαφορετικοί από το κείμενο που παρουσιάζετε.

    Να σας το θυμήσουμε διαβάζοντας και την απάντησή μας ΕΔΩ:

    http://planet-greece.blogspot.com/2012/01/alter_02.html

    Οι εξελίξεις δεν μπορούμε να πούμε ότι σας δικαίωσαν στο ελάχιστο αφού οι απλήρωτοι εργαζόμενοι συνεχίζουν να κάνουν ότι έκαναν, και σίγουρα πολύ πριν την δική σας άκομψη προτροπή. Κάποιες φορές, μία απλή συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς που εκτοξεύσατε ίσως είναι πολύ προτιμότερη από... το "παχνίδι" εντυπώσεων και λέξεων.

    Φιλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.