Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Γερμανού - Παπαβασιλείου: "Ενοχλήθηκαν" από τις δηλώσεις Πετρετζίκη.


Γερμανού - Παπαβασιλείου: "Ενοχλήθηκαν" από τις δηλώσεις Πετρετζίκη. Βίντεο

Ναταλία Γερμανού και Έλενα Παπαβασιλείου δεν είδαν με πολύ καλό μάτι τις δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη στο περιοδικό «Hello»...

Συγκεκριμένα, δυο ήταν οι δηλώσεις που τις «ενόχλησαν» από τον «Master Chef». Η πρώτη ήταν πως δουλεύει «για ν΄αποκτήσει ο κόσμος γαστρονομική παιδεία».

«Δεν είναι λίγο βαρύ όμως να λες για έναν ολόκληρο λαό ότι δεν ξέρει να τρώει;» σχολίασε η Έλενα Παπαβασιλείου, με την Γερμανού από δίπλα να συμφωνεί μαζί της.

Μάλιστα η Ναταλία πρόσθεσε: «προσπαθώ να το πιάσω και να καταλάβω πως το εννοεί ακριβώς. Μου έκανε εντύπωση και η φωτογράφιση. Το μάτι είναι λίγο… “Κουλούρης”. Προφανώς είναι το concept».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια σχολίασε αρνητικά και τη δεύτερη δήλωση του Πετρετζίκη, ο οποίος απόρησε πως γίνεται «ο Έλληνας να έχει λεφτά για να πάει στα μπουζούκια αλλά όχι για να φάει!»

Τι του απάντησε η Ναταλία;

«Βρε Άκη, το τι θα κάνει ο κόσμος με τα λεφτά του, δεν θα το αποφασίσουμε εμείς! Δεν μπορούμε να πούμε εμείς στον κόσμο τι θα κάνει τα λεφτά του!»

Ξακαθάρισε ωστόσο πως τον αγαπά πολύ και τον συμπαθεί, ενώ άφησε και ένα περιθώριο να μην έχει καταλάβει καλά ή να έχει παρεξηγήσει τις δηλώσεις του, μιας και όπως είπε δεν έχει διαβάσει λεπτομερώς τη συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.