Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Οι σταρ του Χόλιγουντ στο πλευρό της Ελλάδας

Στο πλευρό της Ελλάδας στέκονται τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, που όχι μόνο δηλώνουν πως τη λατρεύουν, αλλά είναι και σίγουροι πως θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση, γιατί οι Έλληνες είναι μοναδικοί!...

Μιλώντας στο Greekreporter, κατά τη διάρκεια της απονομής των «Χρυσών Σφαιρών», δήλωσαν όλοι ενθουσιασμένοι και καταγοητευμένοι από τη χώρα μας.

Σημειώστε ποιοι είπαν τι γιατί μιλάμε για τους σημαντικότερους stars της διεθνούς showbiz. Όταν ρωτήθηκαν για την Ελλάδα και την κρίση, είπαν:

Angelina Jolie: «είναι τρομερό. Έκανα ένα φιλμ για την βία στον κόσμο, αλλά το θέμα είναι πως όταν η οικονομία καταρρέει, ο πόλεμος «χτυπά» τις χώρες. Δεν λέω πως αυτό θα συμβεί, αλλά θεωρώ πως πρέπει ο κόσμος να προσέξει τις χώρες όπως η Ελλάδα που περνάνε τόσο δύσκολα! Και να τους δώσει περισσότερη προσοχή».

Sofia Vergara: «έχω έρθει πολλές πολλές φορές στην Ελλάδα! Τη λατρεύω! Είναι από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου!»

George Clooney: «Λατρεύω την Ελλάδα, έχω ξαναέρθει και ανυπομονώ να ξαναέρθω! Είστε όλοι τρελοί! Θα έρθουμε στην Ελλάδα!»

Steven Spielberg: «έχω έρθει τόσο πολλές φορές στην Ελλάδα. Έχω υψηλές προσδοκίες πως η Ελλάδα, με αυτή την καταπληκτική μεγάλη της ιστορία, θα καταφέρει να σωθεί. Είναι στη φύση των ανθρώπων της, οι οποίοι είναι καταπληκτικοί! Είμαι πολύ περήφανος για τη χώρα σας!»

Brad Pitt: «Είναι ένα απίστευτο μέρος η Ελλάδα. Από τα ωραιότερα στον κόσμο!»

Gerald Butler: «ο Λεωνίδας ήταν η πιο σημαντική και έντονη ταινία που έκανα! Αυτό με έκανε να αισθάνομαι Έλληνας»

Alexander Payne: «ευχαριστώ το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που με έχει υποστηρίξει τόσο πολύ! Όχι μόνο επειδή είμαι γνωστός ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης»

Chrisrofer Pulmer: «Λατρεύω την Ελλάδα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.