Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Τρόικα


Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 9.00 μ.μ. η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά και του οικονομικού επιτελείου της ΝΔ με τα στελέχη της τρόικας, στα γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού....



Στη, διάρκειας μιας ώρας, συνάντηση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε καλό κλίμα, "έπεσε στο τραπέζι" και το θέμα του "ψαλιδίσματος" των επικουρικών συντάξεων, χωρίς όμως να υπάρξει εμβάθυνση στο θέμα.
Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, ωστόσο, δεν ετέθη θέμα της μείωσης του 13ου και 14ου μισθού, ενώ εκτίμηση στελεχών του κόμματος είναι πως ακόμα δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, αλλά μόνον σκέψεις και συζητήσεις.
Πηγές της ΝΔ τονίζουν πως η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ουσιαστικά και τεχνικά ζητήματα και πως το οικονομικό επιτελείο της ΝΔ παρουσίασε τις γνωστές θέσεις του κόμματος για τα θέματα φορολογίας και ανάπτυξης.
Στελέχη, πάντως, που παρέστησαν στη συνάντηση, εκφράζοντας την προσωπική τους εκτίμηση, εξέφραζαν την άποψη ότι "είναι σαφές πως σιγά σιγά το καράβι στρίβει", καθώς, όπως πρόσθεταν, φαίνεται πως τα στελέχη της τρόικας αρχίζουν και κατανοούν την ανάγκη να υπάρξουν και μέτρα που θα οδηγούν στην ανάπτυξη, ενώ φαίνεται πως προβληματίζονται και για σειρά μέτρων που δεν έχουν μέχρι σήμερα ουσιαστικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.