Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Έρχεται... γάμος ΔΕΛΤΑ - ΜΕΒΓΑΛ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqEpS9YUWtlqJ-ddQEGYiZKnMfoWYUjhrrcufLfMVCEv5aU8QjkkixlNeCMRHl33y63olKyf68249pUWvZdDlIA4ZntEyFIA0qnqh131EOtGU0T45mFGPKzzEUqLbBW4wv59XG6Ahyphenhyphentds/s1600/Image.ashx.jpg

Η ολοκλήρωση της συγχώνευσης της ΔΕΛΤΑ με τη ΜΕΒΓΑΛ θα φέρει τα πάνω κάτω στο χώρο, καθώς το νέο σχήμα θα ελέγχει περίπου το 45% της εγχώριας αγοράς γαλακτοκομικών και θα έχει ετήσιο τζίρο που θα πλησιάζει το ποσό μαμούθ των...


500 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα και τα 640 εκατ. ευρώ μαζί με τις εξαγωγές.

Ριζικές αλλαγές θα επιφέρει και η ιδιωτικοποίηση της συνεταιριστικής Δωδώνης -εφόσον, βέβαια, προχωρήσει το εγχείρημα από την Αγροτική Τράπεζα- καθώς θα βάλει στο παιχνίδι του ανταγωνισμού νέες παραμέτρους και ίσως και νέο παίκτη. Ήδη, μεγάλοι εγχώριοι και ξένοι όμιλοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τη «Δωδώνη», η οποία αποτελεί ένα ισχυρό «brand name» με σημαντική απήχηση στο εσωτερικό αλλά και στις διεθνείς αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.