Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Νότης Σφακιανάκης κατά Χρυσοχοΐδη. Μας προτρέπει να διώξουμε τους μ*λ*κες

Έξαλλος είναι ο Νότης Σφακιανάκης με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη!Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, όταν ρωτήθηκε για την δήλωση-σοκ του υπουργού Ανάπτυξης, πως δεν διάβασε το Μνημόνιο επειδή δεν είχε… χρόνο, ξέσπασε on camera:


«Είναι δυνατόν να λες βρε ανόητε τύπε να πούμε ότι δεν διάβασες το Μνημόνιο το οποίο έχει βάλει όλους τους ανθρώπους που κατοικούν αυτή τη χώρα, τα παιδιά και τα δισέγγονα τους στη φυλακή;» εξερράγη ο Νότης.

Και συνέχισε, προτρέποντας το λαό να τους διώξει όλους αυτούς τους πολιτικούς:
«Είναι σοβαρά τα πράγματα! Διώξτε τους μ*λ*κες οι οποίοι σας καταδυναστεύουν! Διώξτε τους όμως! Είναι φασισμός και φασίστες αυτοί οι οποίοι κυβερνούν. Κάντε το με κλωτσιές».
Κατέληξε μάλιστα πως «αυτοί οι τύποι θα έπρεπε να έχουν αποχωρήσει απ΄όλ΄ αυτά. Θα έπρεπε να τους έχει διώξει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ανήθικοι δεν το καταλαβαίνετε;Είναι ανόητοι!»

πηγή:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.